Despre noi .

 

       Societatea Rosu Company este o afacere de succes care a fost initiata in anul 1993  de catre sotii Rosco Mihai si Rosco Ana. Acestia au dezvoltat un lant de retail cu  materiale de construcii si finisaje interioare destinate pentru cei ce isi doresc sa construiasca o locuinta durabila . 

      Suntem o companie dinamica in domeniul materialelor de constructii . La 18 ani de la infintare compania se poate mandri cu 6  puncte de lucru si o flota auto.

      Angajatii care lucreaza in cele 6 puncte,   alcatuiesc o familie dinamica , pragmatica si mereu atenta la cerintele  si nevoile clientilor si a partenerilor nostri . 

      In anul 1993 Rosu Company avea 3 angajati . In anul 2012 pentru reteau de depozite de materiale de constructii ,instalatii termice si sanitare  ,scule si unelte lucreaza in momentul de fata 68 de oameni acestia stau la dispozitia si nevoile clientilor nostri. 

       În reţeaua de magazine Rosu Company, clienţii noştri pot alege articole destinate instalaţiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare si gaz, materiale de bază în construcţii, materiale pentru amenajări interioare, scule şi accesorii, unelte şi utilaje, echipamente de protecţie, articole pentru grădina, mobilier, electronice şi electrocasnice.     Gama produselor comercializate, este extrem de generoasă depăşind 30.000 de repere, acestea provenind de la producători naţionali sau din importuri .

 

Distribuitor oficial: