LIVRAREA MĂRFII LA DOMICILIU

Cumparaturile sunt grele si voluminoase? ROSU COMPANY are grija de cumparaturile tale usurându-ti astfel munca. Oferim livrare gratuita pentru produsele cumparate din magazinele noastre, în perimetrul judetului Satu Mare . Livrarea se efectueaza în maxim  48 ore din momentul achitarii facturii. Acest serviciu este supus unor termeni si conditii. Mai multe detalii pot fi obtinute in magazinele ROSU COMPANY  sau sunand la Biroul de Informatii Clienti al magazinului dorit. 

 


CONSULTANTA GRATUITA

Va oferim consultanta tehnica gratuita, personalul fiind pregatit pentru a raspunde cu promptitudine întrebarilor dumneavoastra precum si în a va ajuta pentru a face alegerea potrivita.

 


COMENZI SPECIALE

Transformam dorintele dumneavoastra in realitate comandand produsele dorite care nu se afla in stoc. Clientul va fi anuntat cand produsul comandat a ajuns in magazin.


MIXARE VOPSELE

Pentru gusturi/dorinte deosebite, va oferim, in cateva minute, nuante inedite.

 


SERVICE SCULE ELECTRICE, HIDROFOARE, POMPE

Problemele ce tin de functionalitatea produsului vor fi in scurt timp rezolvate de specialistii nostri in cadrul magazinelor. Service-ul este asigurat atat in garantie cat si postgarantie.